За нас  |
  Услуги  |
  Контакти  |
  Партньори  |
  Начало  
Условия за ползване
Работно време
Доставка
Адрес
Онлайн Формуляр
  BGEN     RSS
Вносни вина
Вносен алкохол
Миниатюри
Други
Био продукти
Предложение на месеца
Идеи за подарък
Празнични предложения
Подаръчни кошници
Селекция български вина
Селекция вносни вина
Професионални препарати за хигиена
Каталог на българското вино
2013 Селекция ДиВино ТОП 10
Промоционални продукти
Седмична промоция
Нови продукти

Служебен вход
e-mail
парола
забравена парола      


Новини
09 Април 2014 г.
Великденско работно време !
Във връзка с предстоящите Великденски празници, Ви уведомяваме, че офици...
   
08 Април 2014 г.
Промоционални продукти за месец Април 2014 г. !
Промоционални продукти за месец АПРИЛ 2014 г. ! пенливо вино Бру...
   
08 Април 2014 г.
Нови цени на някои продукти от 14.04.2014 г. !
Информираме Ви за новите цени на следните продукти от 14.04.2014 г.: ...
   

За да получавате новини по e-mail:
Име


E-mail
Вашата кошница е празна!КОШНИЦА

ВИ КАСТРА РУБРА


 
АСЕНОВГРАД АЛФА ВИТА АНЖЕЛУС ЕСТЕЙТ
БУРГАС БРЕСТОВИЦА БЕСА ВАЛЕЙ
ВИ РУМЕЛИЯ ВИЛА ЛЮБИМЕЦ ВИ ДРАГОМИР
ВИНАРСКА КЪЩА РУСЕ ВИ БРАТЯ МИНКОВИ ВИНАРСКА ИЗБА МЕЗЕК
ВИНИ-БОШКИЛОВ ВИ КАСТРА РУБРА ВИ ВАРНА
ВИНАРНА ЛОПУШНА ВИНОЛА УАЙНС ВИНАРСКА ИЗБА РАЙНОВ И СИНОВЕ
ВИНАЛ ЛОВЕЧ ВИ МАЛКАТА ЗВЕЗДА ВИЛА ВИНИФЕРА
ВИНАРСКА ИЗБА ТОХУН ВИНПРОМ ЛУДОГОРИЕ ВИНАРСКА ИЗБА ЕТНО
ВИЛА МЕЛНИК ВИЛА ЮСТИНА ВИНАРНА БРАТАНОВИ
ВИНПРОМ КАРНОБАТ ДОМЕЙН БОЙАР ДИВЕС ЕСТЕЙТ
ДАМЯНИЦА ДОМЕЙН МАРАШ ЕВКСИНОГРАД
ЕДОАРДО МИРОЛИО ЕОЛИС ЕСТЕЙТ ЗЛАТОВРЪХ
ИЗБА БАЛАР ИЗБА РОСИДИ ИВО ВЪРБАНОВ
ИЗБА КАРАБУНАР ИВАЙЛОВГРАД ИЗБА ТОДОРОВ
ИЗБА ХАН КРУМ ИЗБА ЗАГРЕЙ ИЗБА МАРЯН
ИСПЕРИХ КАРЛОВО КАТАРЖИНА ЕСТЕЙТ
ЛОГОДАЖ ЛАЙТ КАСЪЛ ИВАЙЛОВГРАД ЛЯСКОВЕЦ
ЛЕВУНОВО МЕДИ ВЕЛИ МАГУРА
МЕНАДА МИДАЛИДАРЕ ЕСТЕЙТ МАКСИМА
ОРБЕЛУС ПОМОРИЕ ПРЕСЛАВ
ПАМИДОВО ПЕРУЩИЦА РУСЕ
СИНХРОН ИНВЕСТ САКАР ХАРМАНЛИ СИНТИКА САНДАНСКИ
СУНГУРЛАРЕ СТАРОСЕЛ САНТА САРА
СЛИВЕН СВИЩОВ САКАР ЛЮБИМЕЦ
СУХИНДОЛ СИС ИНДЪСТРИЙС ТРАКИЯ ЕСТЕЙТ
ТРАСТЕНА ТЕРА ТАНГРА ТЕЛИШ
ТЕТЕВЕН ТРОЯН ТЪРГОВИЩЕ
УАЙН ДИВИЖЪН ХАСКОВО ЧИРПАН
ШАТО КОЛАРОВО ШАТО ДЕ ВАЛ ШАТО КОПСА
ШАТО БУРГОЗОНЕ ВИ ЗЛАТЕН РОЖЕН ВИНПРОМ КЮСТЕНДИЛВИ КАСТРА РУБРА


Червено вино Кастра Рубра 2008г. 0,75 л.- Кастра Рубра
Червено вино Кастра Рубра 2008г. 0,75 л.- Кастра Рубра

Цена: 25.00 лв. за 1 брой* с ДДС 6 бр. в опаковка

Винарска изба Castra Rubra е разположена в село Коларово, община Харманли. "Castra Rubra" носи името на ранно византийска крепост, която е открита в рамките на Община Харманли при археологически разкопки през лятото на 2007 г. „Червената крепост”, както е българският превод, се намира на древния път „Via Diagonalis”, който е свързвал Рим с Константинопол Регион: Тракийска низина Сорт: Купаж от Каберне Совиньон и Мерло Вид: Червено Реколта: 2008  Алк.: 14.5 % Емблематично вино за Винарна Кастра Рубра! Пресъздава най-доброто от земята, която го е родила, с български отпечатък, но в духа на класическите вина от Сент Емилион, Бордо. Завладява със съблазнителни аромати на ванилия с масло, кафе, ликорис и впечатляващо, пищно, заоблено тяло с копринени, но и зърнисти танини. Дълго, пикантно и разкошно вино за специални моменти и истински ценители. Не е трудно да се подбере ястие за това атрактивно вино. То ще се чувства добре както в компанията на елитни дивечови меса, аржентински телешки стек или японски кобе бийф, така и в по-скромна обстановка, с класическа италианска пица на пещ или плато отлежали, жълти сирена. Достойнствата му ще изпъкнат превъзходно и в компанията на богати на вкус шоколадови десерти. Дори и без храна чаша Castra Rubra ще ви достави огромно удоволствие.
повече »
бр.
Червено вино Бътърфлайс Рок 2009 г. 0,75 л. Кастра Рубра
Червено вино Бътърфлайс Рок 2009 г. 0,75 л. Кастра Рубра

Цена: 29.00 лв. за 1 бройСортове : 50 % Мерло,  25 % Каберне Совиньон ,  15 % Каберне Фран и 10 % Сира Дълбок, жив, пурпурен цвят с рубинен пръстен. Въздействащ, многопластов аромат с фини парфюмени ухания на полски цветя, шоколад, сладки източни подправки, кедрово дърво, черешов ликьор, касис и черна череша. Строго, стегнато и фокусирано тяло с отлична свежест, дължина и структура, с велурени танини и финал, който разкрива значителен потенциал за стареене от над десет години. Вино, което ще остане класика. Препоръчваме да се декантира и да остане в декантер поне два часа преди консумация.
повече »
бр.
Червено вино Сира и Каберне Совиньон Доминант 2010 г. 0.75 л. Кастра Рубра
Червено вино Сира и Каберне Совиньон Доминант 2010 г. 0.75 л. Кастра Рубра

Цена: 16.00 лв. за 1 бройКупаж от сортовете Сира и Каберне СовиньонДълбок, великолепен тъмно гранатов цвят.Атрактивен, сложен, много въздействащ нос с грабващи аромати на сладка ванилия, джоджен, сушен домат, чушка и зряла горска ягода.Мек, кадифен вкус, с приятна плодова свежест, която напомня череша с канела, пипер и сладки ванилово-ядогови нотки в края на дългия вкус.Много плътно, зрелищно вино с изключителна текстура и дълъг потенциал за отлежване.НАГРАДИ:Пр епоръчано от Decanter World Wine Awards 2011
повече »
бр.
Бяло вино Доминант 2011 г. 0.75 л. Кастра Рубра
Бяло вино Доминант 2011 г. 0.75 л. Кастра Рубра

Цена: 16.00 лв. за 1 бройБистър, искрящ бледозеленикав цвят. Свеж “зелен” нос с освежаващи нотки на коприва и окосена трева, в съчетание със зрели жълти плодове – папая и пъпеш. Обло, средно плътно тяло с отличен, сочен вкус, мека свежест и дълъг, атрактивен плодов завършек. Отлично балансирано бяло вино с добра структура, която позволява да се поднесе с топли предястия с бяло месо, с паста и пица със сметанови сосове, със средно зрели жълти сирена или дори със сурово сушени колбаси (прошуто, хамон и т.н.)
повече »
бр.
Бяло вино Виа Диагоналис 2011 г. 0,375 л. Кастра Рубра
Бяло вино Виа Диагоналис 2011 г. 0,375 л. Кастра Рубра

Цена: 5.40 лв. за 1 бройАлк.: 13.5 % Сортове: 67% Совиньон Блан + 15% Семийон + 8% Шардоне + 6% Гренаш Блан + 4% Совиньон Гри +1% Пти Мансенг Виа Диагоналис е големият път, който по време на Римската империя е свързвал столицата на Западната Римска империя Рим със столицата на Източната Римска империя Константинопол. И до днес в Сакар планина могат да се видят части от големия диагонален път, който византийците изградили, за да свържат римската империя с Константинопол. В началото на VІ век в землището на днешнo Харманли е издигната голяма крепост - Кастра Рубра. "Червената крепост", както още я наричат, се намира в подножието на Сакар планина в с.Коларово, община Харманли.
повече »
бр.
Бяло вино Виа Диагоналис 2011 г. 0,75 л. Кастра Рубра
Бяло вино Виа Диагоналис 2011 г. 0,75 л. Кастра Рубра

Цена: 10.00 лв. за 1 бройРегионално вино от Тракийската низина. Сортове:   Совиньон Гри, Гренаш Блан, Пино Гри ( това са основните три сорта  ), Шардоне, Грюнер Велтлинер и Пти Мансенг Алк.: 14 %
повече »
бр.
Червено вино Виа Диагоналис Мерло, Каберне Совиньон, Рубин и Мавруд 2008 г. 0,75 л. Кастра Рубра
Червено вино Виа Диагоналис Мерло, Каберне Совиньон, Рубин и Мавруд 2008 г. 0,75 л. Кастра Рубра

Цена: 10.00 лв. за 1 бройРегионално вино от Тракийската низина. Виа Диагоналис е големият път, който по време на Римската империя е свързвал столицата на Западната Римска империя Рим със столицата на Източната Римска империя Константинопол. И до днес в Сакар планина могат да се видят части от големия диагонален път, който византийците изградили, за да свържат римската империя с Константинопол. В началото на VІ век в землището на днешнo Харманли е издигната голяма крепост - Кастра Рубра. "Червената крепост", както още я наричат, се намира в подножието на Сакар планина в с.Коларово, община Харманли.
повече »
бр.
Червено вино Виа Диагоналис Мерло,Каберне Совиньон,Рубин и Мавруд 2008 г. 0,375 л. Кастра Рубра
Червено вино Виа Диагоналис Мерло,Каберне Совиньон,Рубин и Мавруд 2008 г. 0,375 л. Кастра Рубра

Цена: 6.50 лв. за 1 брой* с ДДС 12 бр. в опаковка

Регионално вино от Тракийската низина. Виа Диагоналис е големият път, който по време на Римската империя е свързвал столицата на Западната Римска империя Рим със столицата на Източната Римска империя Константинопол. И до днес в Сакар планина могат да се видят части от големия диагонален път, който византийците изградили, за да свържат римската империя с Константинопол. В началото на VІ век в землището на днешнo Харманли е издигната голяма крепост - Кастра Рубра. "Червената крепост", както още я наричат, се намира в подножието на Сакар планина в с.Коларово, община Харманли. Сортове: Мерло 60 %, Каберне Совиньон 30 %, Рубин 5 %, Мавруд 5 %
повече »
бр.
Червено вино Рубин и Мерло Пендар 2009 0.75 л. Кастра Рубра
Червено вино Рубин и Мерло Пендар 2009 0.75 л. Кастра Рубра

Цена: 9.00 лв. за 1 бройИмето на избата Castra Rubra произлиза от името на ранновизанти йска крепост, открита по време на археологически разкопки в района на с. Коларово. В превод "Червената крепост" се е намирала на древния път Via Diagonalis, който е свързвал Рим и Константинопол. Вината се произвеждат със съдействието на световно признатия френски енолог Мишел Ролан, чиито консултантски услуги стоят зад някои от най-добрите вина на изби като Chateau Ausone (Бордо), Bryant Family (Калифорния), Casa Lapostolle (Чили), Tenuta dell Ornellaia (Италия) и десетки други. Регионално вино от Тракийска низина. Сортове: Рубин 55%, Мерло 45 % Пендар 2007 е лимитирана серия от първата реколта на Castra Rubra Winery. Златната монета на етикета е от 491-518 г. от н.е. и е една от малкото, които са открити през лятото на 2007 г. по време на рзкопките на ранновизантийската крепост Castra Rubra, разположена в същия регион.
повече »
бр.
Бяло вино Пендар 2011 г. 0,75 л. Кастра Рубра
Бяло вино Пендар 2011 г. 0,75 л. Кастра Рубра

Цена: 9.00 лв. за 1 бройИзбата „Кастра Рубра” е наречена на ранновизантийска крепост (наименованието означава „Червена крепост”), която се намира недалеч. Крепостта „Кастра Рубра”, открита от археолози и е била на пътя Рим – Константинопол, наричан „Виа диагоналис”. На него пък е кръстено едно от вината на избатаВ избата са инвестирани 20 млн. лева – една от най-големите инвестиции във винарството в България. Към нея се създават 250 хектара лозя, с подбрани сортове, в което има участие и Мишел Ролан. Алк.: 13.5 % Сорт: 100 % Совиньон Блан
повече »
бр.
Бяло вино Пендар 2011 г. 0,375 л. Кастра Рубра
Бяло вино Пендар 2011 г. 0,375 л. Кастра Рубра

Цена: 5.30 лв. за 1 бройИзбата „Кастра Рубра” е наречена на ранновизантийска крепост (наименованието означава „Червена крепост”), която се намира недалеч. Крепостта „Кастра Рубра”, открита от археолози и е била на пътя Рим – Константинопол, наричан „Виа диагоналис”. На него пък е кръстено едно от вината на избатаВ избата са инвестирани 20 млн. лева – една от най-големите инвестиции във винарството в България. Към нея се създават 250 хектара лозя, с подбрани сортове, в което има участие и Мишел Ролан. Алк.: 13.5 % Сорт: 100 % Совиньон Блан
повече »
бр.
Червено вино Сира Нимбус Премиум 2009 г. 0,75 л.- Кастра Рубра
Червено вино Сира Нимбус Премиум 2009 г. 0,75 л.- Кастра Рубра

Цена: 29.00 лв. за 1 бройМного интригуващ нос с класически за сорта аромати на виолетки, черница и прясно месо. Мощно, отлично структурирано, топло вино с много добре стопени, сатенени танини, елегантно, същевременно обло, плътно и с добър потенциал. Едно вино, което може да се пие всеки ден, но и да бъде част от колекция.Сочна и плътна, тази сира отлично ще подхожда със студени месни мезета като луканка, пастърма, филета, хамон или прошуто ди Парма, чорисо и брезаола. Няма да сбъркате ако я сервирате и с телешки пепър стек или с вратна пържола на скара.
повече »
бр.
Бяло вино Шардоне и Вионие Нимбус 2010 г. 0,75 л. Кастра Рубра
Бяло вино Шардоне и Вионие Нимбус 2010 г. 0,75 л. Кастра Рубра


Безспорно атрактивно и впечатляващо вино, точен бленд 50 на 50 между два от най-плътните и експресивни беи сортове - шардоне и вионие. Цветът е златист, наситен и блестящ, прелюдия към въздействащ нос, където ви грабват аромати на кокосово масло, ванилов крем и папая. Плътно, меко и сочно с превъзходно, сладко тяло и дълъг спомен за кроасан с масло, сладка ванилия и кедър. Пищно, атрактивно и плътно, това вино ще понесе ароматни ястия с пиле и сметанов сос, с по-тлъсти риби или класическото пиле с розмарин и картофи
повече »
Червено вино Пино Ноар Нимбус 2010 г. 0,75 л. Кастра Рубра
Червено вино Пино Ноар Нимбус 2010 г. 0,75 л. Кастра Рубра

Цена: 29.00 лв. за 1 бройКласически тъмно гранатов цвят с лек брик оттенък. Атрактивен, въздействащ нос със сочни аромати на череша и ягода, сладка ванилия, кожа, дим и подправки. Отлична структура със зрели танини и сочен финал, в който остава спомен за череша с костилка и ванилия.
повече »
бр.
© 2014 МЕИК-98. Всички права запазени. дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават